infratime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güçlü, güçsüzü ezer mi yani
çok iyi niyetli bi insanım ama kaşınanı ezerim yerin dibine ******* her türlü ! sanalsa sanal reelse reel. bana laf sokacak adam benden üstün olması lazım. Herkes haddini bilsin

kskleee38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeşille belirttigine katılıyorum senin

ama kırmızı ile yazdıgına karsıyım yapmak önemli degil ama kızın gelecegi ve cocugun durumu önemli yoksa yorganı üzerine ortügünde en utangaç olan bile yapar neyin nereye ait oldugunu iyi bilirler o zman

kızlara yüz vermiceksin yoksa o kız eline büyük koz alır kızı kaybetcem diye korkma yalakası olma boşuna tavrını koy ortaya bk bakalım o zman kızların sana karsı davranıslarına

burak sen okuluna bak boşver senin elin kalem tutsun baska seylere elini sürme foruma girme msn açma pcnide kaldır bak derslerine ögrenmene zaten büyüdügünde istemedigin kadar sevdigin olucak ve beraber olucaksın.
ksklee kimsenin hayat görüşüne lafım yok ne düşünüyorsa saygı duyarım burak ın. Ama sordugu sorulara cevap verince ve anlatıklarına göre kız pas vermiş. Ben yapardım acımazdım. Geleceğini düşünen kız iş atmaz ortaya. İlk ilişkilerde utangaçlıklar oluyor. Ama sonrasında hayvanileşiyo cogu zaman Burak a zaten yap demedim. istiyosan yap kızlar pas vermiş yani +1 kız için koşmak zorunda değil. Ama yapamam ben istemiyorum derse de yine yanlış yapmış olmaz. kırmızı ile çizdiklerini eğer yapmak istiyosa ve korkuları varsa diye söyledim.