Merhaba ;
Arkadaşlar Anlamıyorum Şu -18 Meselesini.Bütün Forumlarda Gördüm.Ama Mesele -18 Hosting Satışından Çıktı.
Memleket Meselesi Olmaya Başladı.Anlamıyorum Bu Kadar Neden Hor Görülüyor Bizden Küçükler ? Tamam Aralarında Çıkmıştır Birkaç Tane Kötü İş Yapan Kötü Hosting Satışı Yapan.Şahsen Bende Lisedeyken Başladım Bu İşlere.Ama Anlamıyorum Bu Kadar Niye Öfke Piyasayı Mahfeden Sadece -18
Gençler mi ? Size Soruyorum Sizce Bu Söz Gerçek mi Değil mi ?
Akıl Yaşta Değil Baştadır. Vede İstisnalar Kaideyi Bozmaz.Artık Öfkeleneceginize Bu İşlerin dogrusunu Ögretin -18 Kişilere Diyelim ki ; Bu İş Böyle Olmaz Böyle Olur.Destekci Olalım Biz Bugünün Gençleriysek Onlarda Yarının Gençleri Yarının Yaşlıları Olacaktır.Bunuda Unutmayalım.İşin Asıl Dogrusunu Ögretelim.Onları Dışlamayalım.Tabiki Bu Konuyuda Benim Açmam Çok Büyük Hata Demi ? Siz Böyle Düşünüyorsunuz Demi ? Ne Destegi Gitsin Evinde Otursun Diyorsunuz Demi ? Neden Yapamasınlar ? neden hosting satışı yapamasınlar ? neden işletim sistemi yapamasınlar ? Ben İngiltereyi Bu Yüzden Seviyorum.Amerikayı Bu Yüzden Seviyorum.Küçüklerin Her Zaman Bizden Daha Zeki Olabilceklerini Bilip ONlara Destekci Çıkıyorlar.Biz Niye Çıkmıyoruz ? Neden Amerika Bizden daha Gelişmiş Biliyormusunuz ? Hepside Yaptıgı İşlerde Küçüklere Saygı Duymuşlar.Çünki Daha Yaratıcı Fikirlerin ONlardan Çıkabilcegine İnanmışlar.
Bilişim Dünyasında Türkiyenin 1. Oldugunu Niye Görmesinler ? 
Ama Siz Benim Gibi Düşünmüyorsunuz Demi.Asıl Geliştiricilerin Yaşlılar Oldugunu düşünüyorsunuz Demi.Bence Yanılıyorsunuz.Şimdi Sizlere Bırakıyorum Yorumları.. İsterseniz Beni Hor Görün.. İstersenizde bana katılın.. Ben Her Zaman
Bugünün Çocuklarının Yarının gençleri Olabilcegini Hayalsiz Bir İnsanın Hiçbir Hedefe Ulaşamayacağını Biliyorum.Ve Küçüklerimin Gözlerinden Öpüyorum.Sizler Bizlerin Gelecegisiniz.
Dipnot;Sadece Hosting Satışı İçin Geçerli Değil Benim Dediklerim