ben bu işlerde yenı daha ama okudugum ve ögrendıgım bır kaç şeyı yazayım yerleştırme ıle bir şeyler soylemıcem zaten en ıyı sekılde yerleştırmıssındır ben tık başına daha fazla kazanma ile ılgılı yazıcam benım şu zamana kadar anladıgım tek sey sıten ile ilgili nekadar alakalı reklam çıkarsa kazancın okadar yuksek oluyor ilk yapacagın iş sitendeki konuları tek tek gezerek hepsını olmasada bir çogunu ınceleyerek reklamları takıp etmen ornegın saglıklı zayıflama konununda arkadaslık kontor cart curt çıkıyorsa bundan alacagın kazanc 0,01 gibi çok az mıktarlardır işte sen bu reklamları takıp ederek konularınla ılgılı reklamlar çıkmasını takıp edıceksın kısacası çok ıyı bir reklam filtresi çıkartıcaksın siten ile ilgili bu sekılde 100 lerce tık yerıne 1 tık bıle yuksek rakkamlar yakalayabılırsın.benden soylemesi örnegın ben 7gundur sıtemde ads yayınlıyorum toplam kendım test amaçlı 3 reklam tıkladım 3 tıktan 2.5$elde ettım alakasız reklamlara tıkladım3-4 kerede 0.30 ancak oldu yanı kısacası sitenın ıcerıge göre çok iyi bir reklam filtresi uygulaman gerek dıye dusunuyorum ayrıca reklamları kaldırmazsan kazancın gıt gıde çok daha duser yukselmesını bekleme yani kazancının...
bende yenıyım bu işlerde ufak ufak ögrenmeye çalışıyorum işte
bol kazanclar herkese