Programyeni.php de öyle bir şey yazamaz kardeş benim yazılımımda yok o dediğin. Programyeni çalışınca işlemini tamamlayıp program.php yi çalıştırıyor o da yukarıda belirriğim nedenle hata veriyor olabilir.
Bu arada böyle adamların yazıları paylaşma şevkimi kırıyor coçuk oyuncağımı bu ne demek yaşın kaç kardeşim senin, şurda adam gibi çalışan botu yenileyip yenileyipo dağıtan benden başka kim var. Makina mühendisi adamım bu işi hobi olarak yapıyorum. Yeni versiyon çıkartıcaktım ondanda vazgeçtim çalışmaları durduruyorum.
yasim 26, sana ekran goruntusunu de koyacaktim ama yazi su anda yok., yemin ederim o yazi yaziyordu, yeni versiyonu indirin diyordu indirjet.com dan
belki de gecici bir hataydi, dun aksam aldim. kusuruma bakma
emegin icin cok tesekkurler...
para vermiyorsun bişe vermiyorsun insanların emeklerine hakaret ediyorsun sen insanmısın ? diye sorarlar adama hiç terbiye almadın sanırım hadi ailen terbiye vermedi sen hiç okumadınmı ?
terbiyesizligin luzumu yok. yazılarımıza dikkat edelim.
Not:
zeusmaster emegine saglık arkadasım bakma sen takma kafana devam.
sen kimsin ki bana insan misin diyorsun?
sen once kendi yazina dikkat et terbiyesiz!
yalan atacak halim yok, dun oyle bi hata aldim ve o yaziyi gordum, herseyimin ustune yemin ederim!
arkadastan ozur diliyorum belki sert ciktim kusuruma bakmasin.
tekrar emegine saglik
hayır arkadaşlar kullanıma kapatılmadı yeni versiyon yapımına başladım ama script hala çalışıyor. Onun nedeni script çalışmaya başlayınca yeni versiyon kontrolü yapıyor bu kontrolü gerçekleştiremezse yeni versiyon var zannedip bu hatayı veriyordur. Yani benim siteme saldırı gibi şeylerle erişim olmazsa script bu süre zarfı içinde çalışmamış olabilir. Hala aynı hatayı alan varmı
evet kardesim bu dedigin hataydi, artik yok.
bilgine
tesekkurler