****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kusura bakma ama ben proje deyince bi iştahla girdim özgün birşey bekliyorum bir baktım webmaster forumu.

yani r10 sadece ticaretin olduğu bir zemin yapmayı bilmiyormu tabiki biliyor.Ama siz sadece ticaret olan bir platformda üyeleri aktif olarak nasıl tutacaksınız ?

İşte o sizin eleştirdiğiniz geyik vs kategorileri devreye giriyor.

r10 un %80 i aslında zaten ticaret .Yani üyeler aslıdna teoride ticaret için giriyor.

Ama bunun yanında vakit geçirmek için geyik ve bilgi paylaşımlarına yöneliyor.

Yani sadece ticaret in olduğu bir forumda üyeleri tutamayacağınız gibi o foruma aktif olarak sürekli ticaret yapacak üyelerde toplayamazsınız.

Kısa ve öz: Vakit kaybı.

genelde anlaşamadığım bi elemanda olsa ****** haklı. hatta ilk defa aynı fikirdeyim r10 ticaret için var. bak iyinet var 4000 online yazıyo ama hikaye. iyinet r10 dan önce vardı ama olmadı başaramadı. ayrıca ticaret için özel bi yazılım yazdırıcam freelance portal desen tutar derdim ama forum tutmaz her yer zaten forum. insanlar artık forum görmek istemiyo. google ye webmaster forum yazsana titlesi "webmaster forum" olan enaz 30 site cıkıyor. cogunu r10 a özenip açanlar oldu ama taklitler asıllarını yüceltir ben şahsen bi script satacaksam ilan vereceğim ilk forum r10 olur. başka "forum" seçmem ama "freelance site" olursa emin ol hergün oraya da gelirim. anladın mı ne demek istediğimi ? forum yerine dediğimi yap o zaman tutar. türkiyede hala başarılı bi freelance yok hiç biri ismini duyuramadı