Aldığım Pm:
Alıntı
Merhaba,
Reklam alınacak konumdan sonra bir çok üyeden teklif geldi hemen hemen bütün sitelere göz attım..
Öncelikle durumumu anlatayım size Avon'un satış temsilcisiyim ve satılan ürünlerden % 30 luk bir kar kalmakta..Zaten r10 da alışveriş bölümünde avon ürünleri diye konu açtım ve belli miktarda satış yaptım ve yapıyorum sadece r10 değil daha bir çok sitede ürünler ile ilgili konum mevcut...Katalog fiyatı üzerinden % 15 lik bir indirim yapıyorum satışlarımı arttırabilmek adına..Sağolsun bir arkadaşım vasıtasıyla avon a ait ürünlerin tanıtıldığı bir site açtım ve halen de ürün yüklemeye devam ediyorum..
Atmış olduğunuz mesajlardaki sitelerinizi gezdim sitelerde gözüme çarpan ya çok fazla reklam var ya üye sayılarıyla atılan postların uyumsuz ya da site deki online olan kişilerin %99 u masafir !!.
size teklifim forum da avon ürünlerinde siz üyelerimize özel % 15 indirim konu açmak ve kampanyalı ürünlerin tanıtımını yapmak ve gelecek siparişler üzerinden geriye kalan % 15 i size bırakmak.Eğer başarılı bir dönem olursa 2.aydan itibaren üyelere % 10 indirim + ücretsiz kargo ile devam edip sizin % 15 lik payınız devam edecek..Eğer forum bölümü yoksa sitenizde ve üyelik sisteminizden 15 günde 1 tanıtıcı mail atarak da kazanca ortak olabilirsiniz..
Diyeceksiniz ki senin karın ne olacak belli oranlarda satış yapılınca ücretsiz ürün gönderiyor avon.O ürünleri kullanmak yerine satıyorum Benim de karım bu olacak sizin sitenizden..
Sitelerinize üye olup konu açıp satış yapmak yerine sizlerin desteğiyle bunu yapmak istediğim için böyle bir yola giriştim..
Avon un bayan ürünleri olduğu kadar Erkek ürünleri de mevcut ve bazı parfümleri çok tutulmakta..Bunu bildirmek isterim..
Avon ismini duyunca bazı arkadaşlar biraz yüksek fiyat çektiler gibi geldi bana ama yukarıda bahsetiğim gibi 100 liralık satışta 30 lira kalıyor bana bu yüzden hak verirsiniz ki yüksek meblağlar ödeyemem ..
Banner işine de girmek istemiyorum çünkü ben temsilciyim avon un sahibi değilim bu yüzden eğer sağlam reklam verilecekse avon vermeli diye düşünüyorum..
Bu mesajı reklam için mesaj atan herkese ortak gönderiyorum ..İlginiz için teşekkür ederim..
( Lütfen küfretmeyin )
Bana biraz bize kendi reklamını yapmaya çalışıyormuş gibime geldi