Merhaba , öncelikle yengüne (expobilisime) geçmiş olsun diyorum , Burak benim çok çok yakın bir dostumdur . Daha geçenlerde bir telefon konuşması yaptık ve sanırım 35-40 dakika bir şeydi. Bana anlatııkları ve msnden gösterdiği faturalar ( kimse blöf filan demesin ) adamın büyük bir borçta olduğunu gösteriyor . Burağın vps müşterileri ve reseller müşterilerinden alacağı paranın %20 si dahi gelse şuan onun için en iyisi oalcaktır. Burağa "ölürüm biterim olmaz " şöyle böyle müşteriler yalvardıkları için burak daha fazla yalvartmadan onların isteklerini yapmış neredeyse 1 sene ödenmemiş hesap barındırmış ve barındırıyor. Ben her ne kadar abi sil daha ne bekliyorsun dediysem adam yok öderler , adamların emekleri v.s dedi . Kıymetini bilememeniz büyük bir ayıptır gözümde. Bana vakti zamanında çok yarımcı olan bir şahıs belki bu yüzden seviyorum arka çıkıyorum ama borcu olanlar borcunun ödemedikce bu adam paso cebinden verdikçe , firmayıda satar , yedekleride siler (umarım böyle , bu kadar sıkıntıya girmez )
Dilerim işleri yoluna girsin .
Konuyu açan arkadaşın borcu yoksa bu sorunlar müşteriyi ilgilendirmez üücretini ödediyse tabii