arkadaşlar tescilet devir edilmiş ve alan kişilerde bu işi bilmedikleri için işletemiyorlar yani kapanmak üzere hiç kimse bilip bilmeden burda bu firmayı övmesin eski sahiplerinde sorun yoktu ama yaklaşık 7 aydır işleri bitti o kadar ukalaca yazılar yazıyorlar destek taleplerinde ve arkadaşın dediği gibi cevap bile vermiyorlar 2 hafta boyunca son bi domainm kaldı orda 2 aydır yalvarıyorum ticketlerde tek bi kelime yazar insan ama ne telefon ne mail hiç birisine cevap vermiyorlar. Tescilet sadece ben ve bi kaç kişi değil çok kişiyi madur etmiştir ve işi bitmiştir. O iyi diyen arkadaşlar ya bu işi bilmiyorlar yada şansları var Burdan domain felan alınmaz domaini olan varsada ve birazcık akıllıysa hemen domainlerini transfer etsinler yoksa unutsunlar domainlerini gerçi transferde edilmiyorya Piyasada o kadar kaliteli yerler var IHS, isimtescil, altınsoft vb. gibi gidin ordan alın hem panellerde full kontrol hem adamlar kendi sistemini kendisi yazmış bunlar gibi hazır bi awbs scripti üzerinden amatörce iş yapmıyorlar. Awbs kullananlara söz etmiş olmayım amatörce deyip ama bu kadar domain tescil etmiş bir firmanın kullandığı yazılım awbs olursa ederim. Aklı olan varsa gider başka yerden alır he bu arada bi arkadaş türkticaret demiş güldürdü beni bunlarında ne kadar *********** olduğunu bilmiyor sanırım.. selametle kalın.