Merhaba arkadaşlar...
Bu nedir hala anlamış değilim, ben web tasarımı konusunda htmlden başka birşey bilmem sandbox nedir daha düne kadar bilmiyordum burda öğrendim.

11 eylülde kurduğum bloğuma önceden hazırlamış olduğum dökümanları hızlı bir şekilde girmiştim. Hatta blogger fazla girmem sonucu spam kontrol rakamlarını çıkarmıştı. Daha sonra sitemin indexlenmediğini farkettim bir giriyor indexe bir çıkıyordu. Araştırınca bu sandboxu öğrendim anladım ki flood sonucu spam yaparak sandboxa girmiştim.

r10 da sandboxtan çıkma yollarının hepsini okudum bloğu sildim yazlarımı sildim. Tekrar kurdum bloğu ilk gün 10 tane ekledim 2. gün 5 yeniden değerlendirme gönderdim hatta doğruyu söyledim spam yaptığımı söyledim ama bilerek olmadığını belirttim.

Baktım 1 2 gün sonra info: yapıp siteme baktığımda infomun çıktığını daha sonra site: yapıp sitemi yazdığımda ilk sırada çıktığımı farkettim demek ki düzelmişti.

Bloğu 11`inde açtım ve açalı 11 gün oldu google`da counter strike plugins ve plugin yazdığımda sitemin ilk sırada çıktığını farkettim. Şimdi bunda ne var diyebilirsiniz. Benden sonra gelen forum sitesi counter strike pluginler adına dünyada tek olan en iyi forum sitesi zaten bende ordan konuları temin edip elimden geldiğince türkçe olarak biz insanlarımıza yardımcı olmak amaçlı kurdum bloğu.

Sonuç olarak nasıl oluyorda 11 günde ben bu forum sitesinin önünde çıkmayı başardım hala aklım almıyor?

Bu konuda fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim...