Degerli webmaster,
Her dakika basina 0,42 ve her kredi kart ile üyelik üzerine %50 kazanc. Çekici değilmi?
Tanışalım. Ben Servet Korkmaz, Hollandada kurulu olan Bill2000 firmasında Account Manager olarak çalısıyorum. Avrupanın en büyük ve en verimli ortaklık proğramlırandan biri olan Bill2000 hizmetlerini artık Türkiyeye sunuyor.
1999 dan beri Bill2000 güvenliğini, kaliteliliğini ve verimliliğini ispatlamakta ve artık Türk webmasterlar da oldukça yüksek fiyatlarımızdan yararlanabilirler.
Dakika başına 0,42, üyelik üzerine %50 gerçekten kaçırılmaz bir firsat. Ayrıca, Referral Bonus ve Volume Bonus ile kazancınızı dahada arttırabilirsiniz!
Ortağımız olup para kazanmak için yapacağınız sadece iki iş var. Sitemizdeki başvuru formunu doldurmak ve sitenize eklediğiniz zengin içerikli reklamla veya linklerle ziyaretçilerinizi bize yönlerdirmek. Bedava siteleri de kabul ediyoruz, yani sadece .com olması gerekmiyor.
Bill2000 size ne kadar kazandırabilir hemen öğrenin. Sitemizi ziyaret edin veya her türlü soru ve bilgi için bana ulaşın.
Görüşmek umuduyla kolay gelsin diyoruz.
Saygılarımla,
Servet Korkmaz
Bill2000
E-mail:
TR-support@bill2000.nl
MSN:
TR-support@bill2000.nl
Sizce güvenilir mi bunlar ? İşe yarar mı ? Bileniniz nilmeyeniniz ?