webmaster adlı üyeden alıntı:
Heh kazanç 7 kat artsa ne güzel olur Ben size biraz gördüklerimden söyliyim. Adsense koyduğunuz sitede adsense kodu KESİNLİKLE SIRITMALI. Reklamınız neyle alakalıysa o şekilde renklendirmelisiniz. Örneğin yemek reklamı çıkıyorsa kırmızı. Green kart reklamı çıkıyorsa kırmızı mavi beyaz gibi renklemeler yaparak kullanıcının ilgisini çekebilirsiniz. Bu kadar zamandır takip ediyorum sitemi, yanlışlıkla tıklama, link sanıp tıklama olayı birtek liste sitelerinde olur onun dışındaki siteler dikkat çektirmeli ve o şekilde kazancını arttırmalı. Ama söylediğin gibi 6 7 kat arttırsa keşke bunlar. Yinede yeni başlayanlara gerçekten yardımcı olur teşekkürler

Herkesin düşüncesi farklı, senin düşüncen de, denemelerine vs. göre muhtemelen ortaya çıkmıştır. Siteden siteye değişiyor tabii ki. Ama şu da var. Örneğin, yemek tarifi içeren sitenizde, yemek tariflerini listelerken, en üste koyduğunuz AdSense çok işe yarayabilir. css değerlerinizden, normal text, link, mause üzerine geldiğinde link. vs hepsini aynı renk yaparsanız, ve AdSense kodunu da aynı renk yaparsanız CTR kesinlikle yükselecektir. Az ve sadece USA trafiği olan bir sitemden bunu çıkardım.

Renk olayı da tabii ki doğru. http://forums.digitalpoint.com/ her sayfada farklı renk varyasyonlarında olması bunu gösteriyor.

DP gibi geniş içeriğiniz, kaliteli, yüksek trafiğiniz, ppc değeri yüksek konularda siteleriniz varsa, farklı renklendirmeler kullanmak daha iyi olur tabii ki.

Bol kazançlar.