Aynen.
Ayrıca meta bilgilerini sıra ile dizmeni tavsiye ederim. Aralarına css, script kodları falan girmiş.
Bu kısım işe yarıyor mu?
Son olarak meta'lardaki CONTENT kelimelerini ufak yaz. Bazısı büyük bazısı küçük. Fark eden bişe olmaz ama uyumlu olsun.
Hocam; Dediğiniz şeyler konusunda daha önce çalıştığım kurum (ben yokken) seo konusunda danışmanlık almışlar. Bazı kelimelerde iyi yerlerde sayılır site..
Dediğiniz şeylerde oradan gözüme çarpanlar. Ha faydası var mı yokmu? tam olarak bilmiyorum ama bekleyip göreceğim..
Ayrıca Meta bilgilerini sıra ile dizin demişsiniz?
Nasıl yapacağım. Şu şekilde mi olacak?
Sıralamayı böyle mi yapacağız.
<META content="sivas, sivasspor, sivasnews.Com, Sivas Haber, Sivas Resimleri, Sivas Fotoğrafları, Sivasdan Haberler, Sivas Haberleri, Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi, Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü, Sivas Emniyet Müdürlüğü, Sivas SRT, Cumhuriyet üniversitesi, Sivas.Com, Sivas,sivas, news58, akıncılar, altınyayla, divriği, doğanşar, gemerek, gölova, gürün, hafik, imranlı, kangal, koyulhisar, suşehri, şarkışla, ulaş, yıldızeli, zara, akcakışla, alacahan, baharözü, cemel, çataloluk, çepni, çetinkaya, deliilyas, eğerci, gümüşdere, güneykaya, gürçayır, havuz, inkışla, kale, kavak, kızılcakışla, kurtlapa, kümbet, sızır, suçatı, şerefiye, şeyhhalil, yakupoğlan, yavu, yeniçubuk, yenikarahisar, yıldız " name=Author>
-*-*-*
<meta name="keywords" content="<sivas, sivasspor, sivasnews.Com, Sivas Haber, Sivas Resimleri, Sivas Fotoğrafları, Sivasdan Haberler, Sivas Haberleri, Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi, Sivas.Com, SivasSivas Milli Eğitim Müdürlüğü, Sivas Emniyet Müdürlüğü, Sivas SRT, Cumhuriyet üniversitesi, Sivas.Com, sivas, haber58, akıncılar, altınyayla, divriği, doğanşar, gemerek, gölova, gürün, hafik, imranlı, kangal, koyulhisar, suşehri, şarkışla, ulaş, yıldızeli, zara, akcakışla, alacahan, baharözü, cemel, çataloluk, çepni, çetinkaya, deliilyas, eğerci, gümüşdere, güneykaya, gürçayır, havuz, inkışla, kale, kavak, kızılcakışla, kurtlapa, kümbet, sızır, suçatı, şerefiye, şeyhhalil, yakupoğlan, yavu, yeniçubuk, yenikarahisar, yıldız ">
<meta name="description" content="<SivasNews Haber Portalı>">
Daha sonra diğerleri....