Data Teknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Datateknoloji.com.tr nin sahibi halen benim okan. İlk olarak saygı ve sevgileriniz için teşekkür ederim.Sizi kullanıcı adınızdan tanıdım.Tech tv zamanında yarışmadan hosting kazanmıştınız, daha sonra ödülü kazandığınız firma bizde resellerde barınmıştı, ücreti ödenmediği içinde hostingleri kapatmıştık.

Bahsetmiş olduğunuz konu 2006 yılının ilk aylarında olan konular.Ocak 2007 den beri aralıksız ve resmi olarak bu sektördeyiz.Bu dönemde de problemler yaşandı ama en az hasarla çözmeye çalıştık bu problemleri.Siz 2-3 yıl öncesine dönüyorsunuz.Şikayetvar.com da 2 adet şikayet vardı firmamız hakkında biri sizden diğeri yine aynı tech tv zamanında ödül kazanan diğer arkadaşdandı.

Halen bizimle probleminiz varsa açık adresimiz, telefon numaralarımız, msn ve mail adreslerimiz sitemizde ve forumda mevcut.İletişime geçin probleminizi kökten çözelim.

Yorumunuz için teşekkürler..
önemli değil.

2006 dan değil 2007 den bahsediyorum
(şikayet var.com dan ss ler
)
2 3 yıl öncesine değil 1 yıl öncesine dönüyorm
diğer arkadaş ödülü kazanan değil, bizzat benim tavsiyem ile sizden host alan haşim Kuş idi. (hasimkus.com adında domain almıştı sizden..)
ödül 1 yıllıktı. ödülü 2006 da almıştım 2007 nin mayıs yada haziran ayına kadar hakkım vardı. zaten kullanamadım.

demekki isim değiştirdik diye beni arayan ya sizdiniz yada bir iş var bu işte.

halen saygı ve sevgilierimi (!!) sana sunuyorum okan bey