Fruit:
dediğiniz sistem diğer sistem fakat o sistem şu an icin mevcut değil diğer arkadaş a gelicek olursak 1100$ dolar yatırım yaptın tamam güzel ama bux.to artık premium üyelere bile 5 ayda ödeme yapıyor geçersiz bi kural forex e yatır daha iyi iyi bir forex şirketi sana daha çok kazandırır ayrıca benim demek istediğim şu burda bir sürü site veriliyor ve çoğu ptc sitelerini tanıtan arkadaslar alertpay ile ödeme yapan siteleri veriyorlar dolayısıyla burdan gelecek olan atıyorum 10 kişi olsun ve bu konuyu cok bilmesin onlara yazık yani reflerinize yazık milleti resmen kandırmaktan baska birşey değil halbuki paypal sadece 5$ kesinti yapıyor. millet atıyor şu kadar kazandım bu kadar kazandım tamam kazandın ama unutmayın ki reflerden kazanıyorsunuz ve ayrıca adam alertpay ile ödeme yapamadığı gibi alışveriş de yapamıyor paypal da ise bir sürü yerden mp4 player yada tsihrt falan alabilir alertpayle böyle bir seçenek yok
sonuç olarak alertpay i tavsiye etmiyorum hem 20 dolar kesiyor hem alışveriş yapılmıyor
hemde reflerinizin alışveriş yapmasını daha az parayla para göndermesini engelliyor