Du_Hast_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
baya evvel bu datateknoloji okan denen kişilik üzerindeyken haftanın 3 4 günü kapalı kalırdı sitem (win host..) kendisine mail atardım ederdim hiç sallayan olmazdı.. sonra kendisi host işini bıraktığını (dolaylı yoldan bizide ortada bıraktığını) söyledi. tabi bu esnada bir kaç kişi şikayetvar.com adresine bildirim yapmış: isterseniz şikayetvar dan bakınız.

neyse
Data teknoloji başka birisi satın almış üzerine. bu alan arkadaş (ismini unuttum k. bakmasın) şikayetvar.com a kendilerini data teknoloji diye kayıt edince haliyle bir sürü şikayet gelmiş. yeni alan arkadaş beni aradı (telefon ile) durumu kibarca izah etti.
gerçekten bunu yapması çok hoşuma gitti

umarımki hizmetlerine uzun süre sorunsuz devam ederler.

ek olarak buradan data tech in eski sahibi okan denen şahsiyete saygı ve sevgilerimi (!) yolluyorum
Datateknoloji.com.tr nin sahibi halen benim okan. İlk olarak saygı ve sevgileriniz için teşekkür ederim.Sizi kullanıcı adınızdan tanıdım.Tech tv zamanında yarışmadan hosting kazanmıştınız, daha sonra ödülü kazandığınız firma bizde resellerde barınmıştı, ücreti ödenmediği içinde hostingleri kapatmıştık.

Bahsetmiş olduğunuz konu 2006 yılının ilk aylarında olan konular.Ocak 2007 den beri aralıksız ve resmi olarak bu sektördeyiz.Bu dönemde de problemler yaşandı ama en az hasarla çözmeye çalıştık bu problemleri.Siz 2-3 yıl öncesine dönüyorsunuz.Şikayetvar.com da 2 adet şikayet vardı firmamız hakkında biri sizden diğeri yine aynı tech tv zamanında ödül kazanan diğer arkadaşdandı.

Halen bizimle probleminiz varsa açık adresimiz, telefon numaralarımız, msn ve mail adreslerimiz sitemizde ve forumda mevcut.İletişime geçin probleminizi kökten çözelim.

Yorumunuz için teşekkürler..