Burda tescilet.net için bir kaç konu açılmış ve kiltlenmiş ! Neymiş efendim sen bu gün üye oldun ve hemen vur kaç yapıyorsun flan demişler konuya açanlara. Bazıları da sen hostingçisin flan demiş... Ben ne hostingçiyim ne de yeni üye oldum... Bu adamların gerçek yüzünü ortaya koyalım da başkalır madur olmasın !
Şu anda iki tane domainim (parası ödendiği halde) biri Dernek sitesi biri de Halk Eğitim Merkezi Sitesi ! Yani resmi kurum ve kuruluşlara ait sitelerde sedo linkleri çıkıyor ! Neymiş efendim onlinenic'ten alıyorlarmışlar da şimdi kendi sistemlerine transfer ediyorlarmış ! Be mübarekler 15 ile 30 gün boyunca bu kadar önemli siteleri dandik dundik reklam linkleriyle doldurmaya hakkınız var mı ? Uzat domainin süresini , yenilerini kendi sisteminden geç ! Ayıp denen bir şey var ! Onu da geçtim yalvarır cinsinden attığım mesajlara ki ALLAH RIZASI İÇİN diye tabir edilen şekilllerde şu ticketlere bir cevap verin dememize rağmen haftalarca ticketin açık kalması daha sonra sizi şikayet edeceğim dediğinizde de çıkıp ticket sistemimizde bir arıza vardı cevap veremedik demeleri (ki bu doğru olsa bile rezalet bir durum) .... Anlat anlat bitmez o kadar problem var ki anlatamam.. Şu anda 20'ye yakın domainim var ve hepsini belli günleri yaklaştığında transfer edeceğim bu adamlardan. İnanın bana bunlar da tıpkı aile şirketi olan PANA film gibi bir şirketler ve bilgi beceri oranları % 0 olan bir kaç kişi çalışıyor. Aklı olan varsa bu linki tıklamasın
www.tescilet.net şimdi bunu da kilitleyen olursa başka şeyler düşüneceğim artık.... Benim adres belli
www.chipcomputer.net yalnız onlara son bir uyarı daha yapıyorum olmadı ... Kendi siteme koccccaman bir banner ve bu adamların gerçek yüzlerini bangır bangır anlatacağım ! Sitem küçük büyük, üye sayım az veya değil hiç farketmez 140 bin üye de idare eder beni ! En azından başkaları madur olmaz. Çünkü kendi sitemde site sahibi olan yüzlerce insan var !
Siz de bu adamlardan şikayetçiyseniz bu bölüme yazmanızı rica edeceğim... Herkese kolay gelsin.