siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz bak bu sayfadaki yazımda ne demişim teknik desteği para karşılığı başka birinden alıyordu... Aynısını orda da demişim teknik desteğinde sorun çıkacağını sanmam büyük bir firmaya yaptırtıyor diye..

"Parayı alıp kaçar mı bilemem.. Diyarhostu bende duymuştum çok insanın canını yakmıştı onun sahibi surkentle aynı mıdır onu da bilemem.. Aynı ise herkes nefret etmekte haklı.. "

Cümlelerimlede ne çok savunmuşum allah var Bilgim olmayan konularıda belitmişim yanında.. Ama olay ne? Adam hakkında iyi iki cümle kurdu taşlayın.. Bana yazılanları ancak komik buluyorum.. Ve her yerde geçmiş yazılarıma bakılabilir ki hatta bana karşı çıkanlarda vardı 2000 yılından sonra açılan firmalardan mümkünse almam dedim.. Herkes o zaman kapayalım sonra açılanları dedi.. Ben her yaptığım işte elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım 3 - 5 kuruştanda kaçınmam.. İki günlük firmadan domain al sen sonra 3 milyon için git bide host al.. Ondan sonrada gel laf et burda... Bu hangi akla hizmettir yahu..