Cam yanıltıcı olabiliyor benimkide bir arkadaşın sayesinde oldu dedi benim kız arkadaş dediki senin arkadaşada bulalım ikisi plan yapmışlar msn falan verdiler hemşire kız dediler güzeldir dediler kandık msn ekledik cam aç dedim açtı arakda bir güneş parlıyor seçemiyorum saçalr falan yapılmış iyi birşeye benziyor ama güneşten o akdar parlakki yüz vs seçilmiyor herneyse buluşma günü geldi bende heyecan sonuçta hemşire

birde güzeldir diyerekten aldım arabamı gittim buluşma yerine benim arkadaşla kız arkadaşı oturuyor nerde deidm gelecek dediler herneyse birde geldi ne göreyim
hayallerim yıkıldı arabayı aldık güzel bir yere geçtik ben hemen plan yaptım şimdi birde damat traşı olmuşum herşey tam takırına kız o akdar beğenmişki kopmuyor

dedim benim
düğüne gitmem lazım zaten o yüzden boyle giyindim kalkmam lazım bunun kız arkadaşı demezmi onuda eve bırak kız tam kalktı ayağı ben otur otur sen onalrla gidersin ne işin var dedim o an kızın suratı değişti anladı herlade.... arkama bakamdan çıktım açtıp teyibi .... gerisi malum
yani siz siz olun reel ortamda kesişip konuşun