Arkadaşlar en başta konuyu belki yalnış başlık altına açmış olabilirim bu nedenle özür dilerim. Online Oyun Sitesi Açmayı Düşünüyorum.
101 Oyunu Yazdırmayı düşünüyorum. Örnek Site www.hakkarim.net fakat burdaki oyun programlama ile yapıldığı için web tabanlı değil. bana bu oyunun web tabanlısı lazım. Görünüm ve kalite açısından Oyun ve Sohbet Dünyası - Gamyun.Net teki okey servi gibi olmasını istiyorum özellik, görünüm,hız,kalite, gibi özellikler bu iki sitenin birleşiminden oluşacak web tabanlı bir 101 oyunu istiyorum. yalnız bu özelliklere ek bir kaç özellikte ben bırakacam örneğin bu oyunu webmasterler sitelerine bırakmaları için sitene ekle gibi özellikler. Kısacası bu tür bir sistem istiyorum. bide yukarda bu iki sitenin birleşimi derken oyun işleyiş bakımından örnek alınması anlamında dedim yani eğer böyle bir sistem faliyete girerse siteye giren kullanıcıların tamamen farklı bir ortamda olmaları hissetmeleri gerekir. inşallah istediğimi tam olarak anlatabildim. Yaklaşık 3 aydır bir çok kişiyle görüştüm kimse olumlu bir tepki vermedi. böyle birprojem var yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Son olarak oluşacak proje noter huzurunda tüm lisans patent telif hakları gibi konular şirket adına lisanslanacak.
Bu doğrultuda bana yardımcı olursanız yada beni ilgili yerlere yönlendirirseniz sevinirim. İyi çalışmalar dinlerim.