Benzeri bir olayı bizzat yaşadım. Yahu şu an anlatınlara gülüyorsunuz, gülüyoruz belki ama o an geçirdiğiniz şok öyle böyle kelimelerle anlatılamaz yani. Bundan 3 yıl kadar önceydi, buluşacaktık. İlk defa netten tanıştığım bir kızla buluşmaya gidiyorum, heyecanda var yani. Kızda kendini öyle bir anlatıyor ki sanırsınız ki hanımefendi Manoca Prensesi. Neyse, istenilen saatte oraya vardım. Yanımda kız arkadaşımda olacak dedi. Sorun değildi, tamam dedim. Gittim bir baktım, fıstık gibi bir kız yanında ise şişman, kısa boylu, saçları ve giyim tarzı bir garip kız. Sağdaki güzel olan kız, hayallerimde varolan cinsten. Soldaki ise tam bir felaket. Yanında bir saniye geçiremezsiniz yani... Merhaba ben Sema dedi soldaki ani bir hareketle... Aman Allah'ım! Olamaz böyle bir şey... Hemen yandaki kıza döndüm şaka di mi bu Sema dedim. Kızdan gelen cevap hayallerimin üzerinden bir kez daha bir tır edasıyla geçmişti. Benim adım Fatma, yani senin ki ben değilim dedi. Hafifte gülümsemişti... Dondum kaldım öylece. Lanet olsun dercesine "Ne yapalım?" dedim. "Bilmem" dedi donuk bir sesle.

Cevabım hazırdı;

"Sonra görüşürüz."