Koach adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben katılmayacağım lakin söylemeyim diyordum ama söylemeden de edemeyeceğim.
Arkadaşım, üç tane çalışma yapmışsın üçününde birbirinden hiçbir farkı yok. Bir tane efekt bulmuşsun sürekli döndürtüp duruyorsun logo üzerinde, yanda bir slogan ve adı "flash" banner.
Hiçbir çarpıcılık yok, swf şayet gif, jpg vb... formatlarda ilgi çekemeyeceğine inanıyorsan mütevazilik ile adrenalini birleştireceğin bir formattır. Sırf adı swf olsun arkada da bir kaç çubuk dönsün dursun diye çalışma yapılmaz, bu çalışma ile yarışma kazanılmaz.
Yapmışsın bir makarna, ısıtıp ısıtıp sunuyorsun ama bu insanlarda farkında bu bir makarna.
Kendin için söylüyorum arkadaşım, üretken olmaktan bir zarar gelmez, gözleri geliştirmekten ve düşünce yapısını değiştirmekten bir zarar gelmez. Kendini geliştirmek seni yeteneklerini kaybetmeye sürüklemez.
Bu herkes için geçerli, benim için de geçerli bir gün makarna ise önümüzde ki yemek, diğer gün imam bayıldı olsun.
İftar'a az kaldı sanırım
Herkese başarılar.
Kendi tasarladığım banner için hiç beklemediğim bir tepki doğrusu. sebebini de anlamak mümkün değil gerçekten. 3 ayrı çalışma evet ve içime sinen 3 çalışma. ben bunları eklerken ayrı ayrı şeyler hazırladım dedim mi? bu zaten 1 çalışmanın 3 farklı verisyonu ve gerçekten de flash banner. sanıyorum bu yarışmayı düzenleyen arkadaşı etkileme çabasından başka birşey değil. gelişmesi gerken şey ise sizin bakış açınız...