briselies adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
***** Teknolojileriymiş... yazık size yazık... sitemiz üzerinden prim yapmaya çalışmayın! BreX scriptturkiye.com un lisanslı scriptidir! Evet arkadaşımız kendi çapında uyarı yapmıştır. peki ya uyarıya karşılık ne cevap aldı? neden söylemiyor bunu?
SÖYLEDİĞİM AYNEN ŞUYDU!
Script bizim scriptimizdir! Madem size ait olduğunu iddia ediyorsunuz hiç beklemeyin sabah uyanır uyanmaz gidip suç duyurusunda bulunun, demolar kalkmayacaktır dedim!

Bu lafı diyeli, 1 ay oldu neredeyse, hala tık yok... LAFLA İŞ YAPMAYIN KARDEŞİM! Kimsenin sinirlerini bozmayın... Biz kanun adamıyız, devletin yüksek kademelerinde çalışıyoruz. Benim babam savcı. Sizce kanun adamının oğlu ne kadar kanunsuz olabilir ki? VİTAL TEKNOLOJİLERİ, Bir script uğruna kendini küçük düşürme... sizin scriptin bizde ne işi var? bu gün netlog bile clon landı... The website is under construction. Sorry for any inconvience. bahsettiğin site hangisiyse netlog tan üstün değildir emin ol, clonlanmasın... Site funkybabes clonedir. Yazık size yazık... herkesin lafına inanıp, çamuru bir ağızdan atıyorsunuz.... çamur atmak kolaydır, çamuru temizlemek zordur. Yıllardır bu işlerle uğraşıyoruz biz, iki günlük firma çıkıp neler söylüyor... Neyse sizlere kolay gelsin. inanıp inanmamak size kalmış. Bu arada golden child bu işlerden para kazanmak istiyordu, böyle bişey yaptı, firmamızla her hangi bir bağlantısı yoktur! Bizide bilen biliyor, mj de çocuk esirgeme yurduna yardım yapan kişilere script veriyorduk, verdiğimiz script sevsevilin eski full sürümü... ÜSTELİK SEVSEVİLİN CODERİNDEN İZİN ALARAK. peki bunlar ne yaptı? iki satır kod bilmeden sunucu alarak, TEKNOLOJİ A.Ş oldu isimleri... kimseyi dahada fazla kötülemek istemiyorum, bir hak iddia edebileceklerini akılları kesiyorsa herkesin gözünün önünde söylüyorum ki, GİTSİN İSTEDİĞİ YERE VERSİN! Yada çamurlarla uğraşmasınlar....

Babanız savcı ise teknoloji suçları ve davalarını 1 ayda sonuçlanmadığını hatta 1 ay içerisinde ihtar bile gönderilemediğini bilmeniz gerekir. Gecen sene yapılan kredi kartı davasının sonucu daha 1 ay once geldi. Ben zaten bu scripti çalan ve internete dagıtan arkadasada dava actım. onun sonucu bile gelmedi henuz senınkısı gelsin.. Bu konuda daha fazla muhattap olmayı dusunmuyorum.. Konuyu kapatalım siz satmaya devam edin keyfiniz bilir..
Not olarak şunu ekliyim : Ayrıca eminimki sen satırın ne anlama geldigini bilmiyorken ben satır satır kod yazıyordum..