Web_Kale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli Programmer;
Burda bana laf atman hiç de şık değil. Tavrın hatalı olduğu gibi yolu da yanlış gösteriyorsun. bir kişi hem tasarımcı hem yazılımcı hem de başka bir meslek yapabilir. Kaç referasnın var kimsin nesin neler yaparsın yaz buraya da biz de aydınlanalım lütfen. Kaç belgen var bu hususlarda. Biz kafadan sallama konuşmuyoruz burada. Ulusal ve uluslar arası kaç başarın var bu konularda. Söyle lütfen.
Önce biraz haddini bileceksin ve sonra da bizim insalara yardım etme düşüncemizi baltalamayacaksın. 2-5-10 ay insandan insana değişir. Üzerine düşmen yeterli.
Bu gençlere destek oalcakken böyle sınırlama insanları...
Burada birşey sallayan yok, sizede sataşan yok dostum sadece arkadaşı yanlış bilgilendiriyorsun asp yada php fark etmez binlerce fonksiyonu var 2 ay gibi bir sürede neyle öğreniyorsun?
Herhangi bir belgem yok. Referans tutmuyorum öğrenciyim genelde gelen işleri yapar sistemlere eklenti yazarım.. 2-3 aldığım iş r10da itraderimden bakabilirsin.
Programlama da Mantık ve işlevsellik önemlidir. istersen 100 tane belgen olsun bir konuda en Analitik yontemi bulamıyorsan ne işe yarar ?

Son olarak eğer birilerini sınırlayacak olsaydım imzamdki kişisel blogumda insanlara bazı şeyleri öğretmek için videolu anlatım yapmazdım