amazongentr kardeşim

çok önemli bir konuya değinmişsin benimde anlayamadığım ve bilmediğim bir konu bu.

"Bir kişi bir siteye girerken browser ilk önce sitede ki tüm bilgileri download eder sonra gösterime açar."

demişsin

Yani bu cümleden anladığım kadarıyla o sayfanın üzeriden bulunan linkli resimleri değilde sitenin yani web sitesinin tüm elemanlarını mı download ediyor. Ama bu oldukça yavaşlatıcı olmaz mı. Bu bana pek gerçekçi gelmedi. Bana göre kişi sadece sitede bağlandığı sayfadaki dokümanları indirmekte. Linkli resimleri ya da sayfa içine import edilen java scriptleri.

İşte bende bunu çözmeye çalışıyorum.

include komutunun yavaşlattığı değil aslında soru. Soru include komutunu kulandığımızda sayfaları hızlandırıyormuyuz?

Misal benim örnekte
her sayfada banner.asp ve banner-down asp include komutu ile import ediliyor.
Ben ilk kez bu siteye giriyorum diyelim , her sayfada banner-down.asp ve banner.asp olduğundan bunlar sunucudan okundu ve istemcinin browserina geldi. İstemci şimdi başka bir sayfa açmak istedi. O zaman tekrar banner-down.asp ve banner.asp dosyalarını tekrar mı sunucudan isteyecek?

Eğerki cevap istemiyor ise niye yavaş?

freemitnick veritabanından kaynaklı bir yavaşlama olduğunu sanmam zira her sayfada ben veritabanına bağlanmıyorum ve her sayfada asp kodu yok.

amazongentr sunucum yurtdışında