özel PM attım diyorsun bana ? ne zaman attın ? beni yalancılıkla suçluyorsun ? siteyi almaya hak kazandın veya artırma sende kaldı diye bana PM attınmı sen ? bunu söylermisin bana ? attım de yönetime mail atıcam tüm PM lerime baksın bakalım kim yalan söylüyor!!!!
Benim sana demek istediğim Siteni satılığa çıkartıyorsun ve ben teklif veriyorum,teklifi kazanıyorum fakat haber vermiyorsun,Düşünsene siteni satılığa çıkartmışsın ve kazanan birisi var,sen o başlığa hayırlı olsun yazmıyacaksın ? veya şöyle bir yazı eklemiyeceksin arkadaş kazandı fakat almadı satış günceldir? Şimdi sana soruyorum bana PM attınmı eğer attım diyorsan yönetime mail atıcam Tüm PM ler incelendin,ben hiç bir PM mi silmem şimdi tekrardan baktım senden bana gelen bir PM yok....
Şunu desen anlarım ya fiyat az geldi bana nasılsa teklifi verenlerden de ses yok ben şu scriptide satışa çıkartayım adam gelirsede ben siteyide satarım ohhh iki yönlü kazanırım....
puanlarıma bakarsan görürsün herkeze ödemesini anında yapmışımdır,kimse gelipte diyemez bu kişide param kaldı Vs Vs.
ekri puan vermesinins sebebi 4 gün Pc bozuktu ondan giremedim nete, o arkadaşa PM attım kusura bakma giremedim diyerek,eğer satmadıysan alayım ama ses çıkmadı.
neyse artık yazmıyacağım bu başlığa.Hayırlı olsun iyi satışlar.