bundan 6 gün önce yanigeçen c.tesi günü, firebal'dan aldığım bir işlemci fanı elime ulaştı. firebal sadece aras ve ups ile anlaşmalı olduğu için mecburen aras ile yollatmıştım(ups evi bulamıyor burda).

acil elime geçmesi gerektiğinden ötürü sabahın köründe kalkıp kargonun gelmesini bekledim, saat 15 sularında da hala gelmediği için şubeyi arayıp bilgi alayım dedim. şubeyi aradım, onlar da dağıtım görevlisini aradılar ve "görevli gelmiş ama sizi evde bulamamış" dedi. ben de kargo önemli olduğu için sabahtan beri evde kargoyu beklediğiğmi söyleyince şubedeb tekrar dağıtım görevlisiyle konuştular ve 15 dk. sonra kargo geldi.

kargoyu dağıtan adam kimlik kontrolü bile yapmadan imza bile almadan kutuyu verdi, "aramana gerek yoktu zaten getiriyordum evi biliyorum vs vs.." bişiler söyleyip terbiyesizce bir üslupta konuşup gitti, birşey demedim. adam gittikten sonra baktım ki, kutuyu içine koydukları aras kargo naylonunda ufak bir delik var. kargoyu açtım, bir baktım kutu da delinmiş. iyice baktığımda da herifin kutuya baya sağlam bir şekilde kalem sapladığını gördüm. adam keyfi olarak getirmemek için evde yoklar diyor şubeye, foyası ortaya çıkınca da böyle bir şerefsizlik yapıyor. allahtan fana bi zarar verememiş ama 2 cm daha yana saplasaymış muhtemelen fan kırılacakmış ve herif kutuyu bırakıp kaçar gibi gittiği için de bir hak talep edemeyecektim, ürün elimde patlayacaktı.

aynı gün aras kargo genel müşteri hizmetlerine mail attım ve durumu daha ayrıntılı şekilde anlattım.

dün ise cevap geldi ve gerekli incelemenin yapıldığı, ilgili personele kınama cezası verildiği söylendi.

benzer bir olayla karşılaşırsanız, güzel bir üslupla müşteri hizmetlerine mail atın, ilgileniyorlar. eminim ki o adam bir daha hiçkimseye aynı şeyleri yapamaz, yaparsa işini kaybedeceğini bilir artık.