İyi Akşamlar . hosting şikayeti olan bu bölümde bende şikayemi bildirmek istiyorum

Kaliteweb.com . çogunuz duymusdur sanırım , gecenlerde harddisinde problem yasayan bu firma 5 gündür sitemde çok büyük istikrarsızlıga neden oldu . Ne gibimi 2 gün tamamen açılmayan site daha sonra ise ya veritabanı hatası ya nameserver.failed hatası ya webmail hatası . . .

Saygın bir kurulus olarak bu firma ve benimde suana kadar öle bildiğim firma , kendilerindeki problem nedeniye olabilecek hiç bir sorundan kendilerinin mesul olmayacagını beyan ediyorlar ve kullanım kurallarında da kurallarda üyelere haber verilmeksizin kurallar değiştirilir diye bir beyan ver .

Teknik ekip olark ise yazdığım problemlere gelişigüzel cevaplar alıyorum kullanıcı hatası alıyorum mesela giremediğimi belirtiyorum , bana k.adı ve şifremi silip yeniden olusturun diyorlar ancak veritabanıma o gün hiç baglanmamısken neyse ben değiştirildiğini umuyorum ve yeinden k.adı ve parola olusturuorum veribanı için ancak bu seferde veritabanı bulunmadı diyor plesk paneldeen.

Evet değerli web camiası .ben de 10 yıldır bu işi yapıyorum ve kaliteweb in bu hizmet anlayışından memnun olmadığımı ve yaşadığım problemlere dikkate alarak diğer arkadaşlarında titiz davranması gerektiğini düşündüğüm için bunları paylaşmak istedim

Herkese çalışmalarında başarılar diliyorum