Haklısınız tabiki fakat burada öyle boş beleş olmadan konuya bir haber olmadan yazanlardan değilim elektronikciyim bu konuda meslek sahibi olduğum için yazdım sadece olay yanlış yönlendiriliyor.Bunu söylemem yanlış yapılıyor demem neden kabul edilmiyorda sen benim yazımı eleştiremezsin mantığı alınıyor senin yaşın kaç mantığı alınıyor..
Yukardaki yazımı bana yorum yazan arkadaşlar anladı ise anlamadan yorum yazamazlar ki anlayanlardan birtaneside öğretmen ise size özel bir yazı yazamam evet gerçekten benim zamanım değerli hızlı yazıyorum..Ama gereksiz postlar atmıyorum.Olaylarla alakası olmayan..
Saygılar.
Bak yaslam hala benim üzerimden siyaset yapıp kışkırtıcı mesajlar atıyorsun Git biraz forum kurallarını oku ve beni daha fazla tahrik etme. Sana uyarıda bulundum sakın benim hakkımda bir daha yazma diye. İstersen olayı fazla uzatma. Hala adamın ne demek istediğini anlamamışsın diyorsun. Biz öküz müyüz afedersin?
Artık biraz aklını başına topla. Senin elektronikçi olman bizi ilgilendirmez. İki soru sorsam ortada çakılır kalırsın bi de bana ahkam kesme biz çok bilgisayar mühedisi, elektronik mühendisi gördük öyle ahkam kesen. Şu an özel ders verdiğim ve programlama öğrettiğim iki elektronik iki de bilgisayar mühendisi var. O nedene abuk subuk şeyler yazma emi. Senin zamanın değerliyse bu tür başlıklarla uğraşma. Bizim de zamanımız değerli ama böylesine de değerli başlıkları görüp hem latifemizi yapıyoruz hem de akımızdan geçen (saçma da olsa) her şeyi yazıyoruz. Bence bi daha benim adımı burda zikretme. Öğretmen falan diye de beni ortaya sürüp durma.
Hala yaşa takmışsın. Adam gibi oraya yaşını yazsaydın bu olmazdı.
Kimin neyi doğru anlayıp ya da doğru anlamadığı seni hiç ilgilendirmez. Bu konu altına fikrini yazar gidersin. Yoruma yorumda bulunup insanları kışkırtma. Varsa paylaşacağın bir şey paylaş yoksa sus..