Sayın Web_Kale arkadaşım kızmana gerek yok. Ben diğer postlarımda da belirttim seçilecek olan header'de son olarak çeşitli düzenlemeler yapabiliriz diye. Arada ufak tefek isteklerimi belirtiyorum yapılan çalışmalarda. Bir kaç çalışmaya odaklanıp diğer katılacak olan arkadaşlarının heveslerini kırmak istiyorum yarışma bittikten sonra karar verip gerekli düzenlemeleri yaptırmak istiyorum. Şimdi ben senin çalışmana yok şurasını burasını beğenmedim diyip 4-5 defa değişiklik yapmanı istersem diğer katılımcılar o çalışmanın üzerinde yogunlaştığımı farkedip katılımı azaltacaktır. Dediğim gibi sizin çalışmanız seçildi diyelim gerekli düzenlemeleri o zaman yaptırmayı düşünüyorum umarım anlatabilmişimdir. Anasayfa ve iletişim menülerinide konu açarken belirttim diğer arkadaşlar sanırım tam olarak dikkat etmedi ya wp orjinal menüleri gelicek logonun üstüne oda uygun olmazsa seçilen çalışmaya son olarak eklettirmeyi düşünüyorum. Gerçekten güzel çalışmalar var açıkcası kafam karıştı benim hangisini seçeceğim konusunda kızmaya ortamı germeye gerek yok iyi çalışmalar.
Aşağıdaki haliyle site renklerinizde de değişiklik yaptım.Beğenirseniz sitenizin renklerini aynı şekilde değiştirebilirim.Şayet header'daki renk ve fontlar hoşunuza gitmezse onlarda da değişiklik yapabiliriz.İyi çalışmalar...
elinize sağlık tasarımdaki fontlar biraz daha canlı renkte olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum mavi biraz mat olmuş gibi geldi bana