[media]http://www.youtube.com/watch?v=z3ESRmg-r3w[/media]
Buradaki elemanlar uzaktan erişim ile bir porscheu şekilden şekile sokuyorlar.

Ama burada önemli bir konu var bu olayı onlar yaptı diye biz veya konuyu açan kişi yapmasın mı? gülen arkadaşlara zaten söyleyecek birşey bulamıyorum fakat birde elektronik mühendisi vs olduğunu söyleyen arkadaşlarımızın bu konuya ve bunun gibi konulara sahip çıkması akıl fikir beyan etmeleri gerekirken "Saçmalama sen giderken biz geliyoduk oğlum hesabı." şeklinde yaklaşmaları biraz saçma olmuş.

Bu şekilde belki bir çoğumuza göre saçma bir proje ile başlayıp kendisini geliştirmesi için arkadaşa destek olmak varken bu tarz tartışmaların yapılması gösteriyor ki, Türkiye'nin neden bu hallerde olduğunu neden bizim hala googledan gelecek 3-5 doların peşinde olduğumuzu ve bu neden neden neden şeklinde uzayıp gidecek sorular silsilesine cevap verir nitelikte bir yaklaşım gösterdiğiniz için teşekkür ederim/z.

Ve birde şu konu unutulmamalı ki o program güncelleyemeyen salaklar olmasa herkes annsinde webmaster/kodır/heykır/kimya mühendisi vs.. çıksa sanırım bizler burada olmazdık. Şahsen ben astronomi ile ilgilenirdim.

Kısaca söylemek istediğim belki buraya yazdığı şey yahut düşündükleri projesi mantıksız veya gereksiz olabilir fakat en azından bu yolda bir çabası olduğunu gösterir bizlere ve madem ki siz daha iyisini biliyorsunuz ona fikir verin derim.

Belki bu şekilde kendimize veya yanımızdakilere sürekli neden diye sormayı bırakıp başka şeylerle uğraşabiliriz.