uploader42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sebepten bahsediyorsunuz bana uyarı vs. gelmeden nasıl kapatırsın sen kardeşim.Bu hakkı sana kim veriyor.herşeyen önce yasal bir süreç vardır.ilk önce uyarı yapılır sonra kapatılırsa kapatılır ki bana bilmiyormuş ayaklarına yatıyorsun birazdan msn loglarını da yayınlıycam iyice foyan ortaya çıkıcak zaten.
Sen bildiğin halde bana bu hizmeti verdin ve habersiz bir şekilde bu hizmeti kestin.
Hala tekrarlıyorum ADAM ol ve sözlerinin arkadasında dur.
Bu şekilde dedim ancak vps yi karşılayamıyorum bazı arkadaşarın paralarının üzerine yatmam gerek de.
YETER!!!!
Paranın üzerine yattım, lütfen hakkınızı mahkemede arayın artık burada mesaj atmaktan ve forumu fuzuli yere işgal etmekten vazgeçin. Neyin yasal sürecinden bahsediyorsunuz? Hizmet sonlandırmak için herhangi bir yasal yaptırıma gerek yok. Gerçek olarak bir işlem yapılmıyor. Yapılan işlemler sanal ortamda gerçekleşiyor.
vbb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baba Adınla doğum tarihini ver yeter hocam.
En doğal hakkımız ne kadar yasal çalıştığını görmek.
Biz o belge için ne kadar harcama yapıyoruz.
Kolay mı havadan firmayım demek.
Ver bilgileri de kızart yüzümüzü hadi.
Hayır bilgilerimi vermiyeceğim, boşuna ısrar etmeyin. İstediğiniz bilgileri istemeye hakkınız yok. Havadan firmayım demiyorum zaten gösterdiğim gerçek bilgiler mevcut, üşenmeyin ofisimize gelin?