yaslam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar sizede(bana bak yaslam beyfendi) Sizden özür dilerim fakat ben sizi arkadaşım olarak bile görmedim oraya yazı yazarken arkadaş olarakta yazmadım sadece isim ile hitapda bulundum buda sizin isminiz Web_Kale olarak geçtiği için..Size ve diğer kişilere yazdığım için.Fakat sizin yaş kompleksiniz var sanırım.
Fakat orada yazan yaşıma bakmak karşımdakinin kaç yaşında olduğunu yazılardan anlamanızı tavsiye ederim ki orada yazan yaşım doğru değildir. Bu yüzden bir edebiyat öğrenmenimiz olduğunuz için size " Akıl yaşta değil, baştadır. " atasözümüzü hatırlatır. Sigara konusunda biz gençlere ve öğrencilere devamlı kötü örnek olduğunuzu sigarasız hayat isteyen birisi olarak bizlere yardımcı olmanızı isterim..
Saygılar..

Sevgili yaslam,
Benim yaş kompleksim falan yok. Senin yaşın da beni ilgilendirmez zaten orda yazdığı için yazmıştım ama yaşın 30 da olsa mühim değil. Neticede burada insanların yorumlarına eleştiri getiremezsin. Akıl elbette yaşta değil baştadır ama o baş doğru kullanılmalı.

Sigara konusunda ise o benim kişisel yaşantım. Nasıl inancım, fikirlerim, yaşayışım özelim ise o da özelimdir. Ben hiçbir öğrencimin karşısında sigara içmedim. Seni pek ilgilendirmez ama söyleyeyim. Benden büyük birinin yanında kim olursa olsun içki sigara gibi şeyler kullanmam. Böyle büyütüldüm doğru ya da yanlış o herkesin kendi doğrusudur. Öğrencilerim beni hiç sigara içerken görmemiştir. Ortak kullanım alanlarında da içmem. vs vs..

Gel gelelim haksızsın da diyemem. Burda yazmamam da gerekirdi ama gel gelelim burası sanal bir ortam. Duman yok, izmarit yok. O bir latife idi.

İlla hakkımda art niyet arayacaksan diğer konularda yazdıklarımdan da böyle cımbızla bir şeyler bulabileceğine eminim.

Bu son yorumunun başında buradaki herkese derken beni neden ayırdın bilemem web_kale olarak ama burada kesin bir ayrımı görmemek biraz abes olur sanırım. Lütfen konuyu daha fakrlı yerlere saptırma ve benim düşüncelerime, bu veya başka konulardaki yorumlarıma müdahale etme. Konuyu nereden anlarsam anlayayım senin buna hakkın yok.

Saygılarımla