uploader42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uğur akar a özelden mesaj atmıştım neden kapalı diye az önce cevap geldi
Vps yi w arez içerik kullandığım için kapatmışlar
Şunu söylüyorum ve msn loglarıda elimde mevcut.
Uğur akar 10 ytl karşılığında lisanssız vbulletin kuruyormusun kurmuyormusun?
Ayrıca ben vps de hiçbir site barındırmıyordum bana varez içerik hakkında ispat gösterebilirmisin.
Ayrıca böyle birşey olsa bile sen bunları bilerek bana bu hizmeti verdin mi vermedin mi?
Bünyende kaç adet lisanssız vbulletin yada w arez içerik barındıran site var?
Son olarak şunu söylemek istiyorum yetki belgeni ve GERÇEK adresini buradan bizimle paylaş ve yasal hakkımızı aramamızda yardımcı olmuş ol.
Haklıysanda hukuki alanda haklı olduğunu göster bizlere..
Yazımı okuyan herkesi toplu kampanyaya davet ediyorum.
Yetki belgesi olmadan iş yapan kişileri yerden yere vuran üyelerimiz burda da benim yanımda olacaklardır umarım.Çünkü bu arkadaşın ne bir yetki belgesi var ne de gerçek bir adresi var.
Herkesi Duyarlı olmaya çağırıyorum..
Lütfen daha anlaşılır kelimeler kullanın, ilgili bilgilerle bir çalışma gerçekleştirdinizdemi bu şekilde cevap verebilme hakkı görüyorsunuz kendinizde? Yer sağlayıcı belgemiz yok, hiç bir zaman var demedim. İlgili kuruma şikayet edip onların neden böyle bir durum ile karşı karşıya kaldığımızı öğrenebilirsiniz.
freemitnick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yetki belgesi onayı bekleyen ve satış yapmakta çekinen arkadaşlar var aramızda, hakkını yemeyin, yetki belgenizi ve adres bilgilerinizi paylaşın olsun bitsin.
gelip görsünler ofisinizi vs... konu çok uzamış bu saatten sonra yapılacak başka birşey yok
Herşey sitede mevcut hocam isteyen istediği bilgiye www.aksunucu.net adresinden ulaşabilir.