Şu zamana kadar yüzlerce domain sattım. Sattıklarım hepsi önce ödemeyi yaparlar sonrasında domainleri panellerine gönderirim. Bazen adam yeniüye oluyor ya da beni tanımıyor.Sana nasıl güvenecegim diyor mesela,
r10daki profilimi veriyorum,
begendigi domaine whois cekerken zaten üstümde yuzlerce domain oldugunu gorebiliyor,
eğer yuksek bir fiyatsa 400-500ytl ve üzeri istanbulda elden de verebilirsin diyorum sorun çıkmıyor.

Odemeyi almadan domaini normalde yollamam fakat bu forumda mesela 5-6kişi vardır.Onlar derki KoS sen yolla ben kefilim teredütsüz istenilen ve istediği kadar domaini hemen yollarım.Bazıları bu mesajı görüp pm atmasın cunku bu forumda güvendigim kisilerle telde konusuyorum forumda nerdeyse birbirimize mesaj bile atmıyoruz ama daha iyi oluyor

Yeni üyeler ve diğer üyeler için ise önerim her iki tarafta ne olursa olsun forumda satıcı da alıcı da birer üye kefil göstersin.Ve kefil olan kişi pm ya da msnden kefil oldugunu belirtsin.En azından ilerde allah korusun ama dolandırıcılık basligi acarsanız elinizde kanit da olmuş olur