Web_Kale ve diğer arkadaşlar size öff diyorum ya..

bu adam ne demiş siz ne yorum yapmışsınız..Arkadaş demiş istanbul siz izmir anlamışsınız resmen..

Birkere adam çamaşır makinasını bilgisayardan yönetecem dememiş..
Bilgisayarı çamaşır makinasından yönetecem demiş.Yazıyı lütfen tekrar okuyun..

adam demişki bazı kişiler bilgisayar programları güncellemeyi bilmez vs bunu çamaşır makinasını çalıştırabilecek şekilde kolay yapacam demiş. Şimdi sözüm sana proje yazan arkadaşım bir kere daha program yazmayı bilmeden proje üretmek farklı bir olay.. Sen zaten bir program yazıp bunu hergün güncellemeri otomatik olarak kontrol et dersen senin 3 günde 1 çamaşır makinasını çalıştırmanı beklemezler yada bazı salaklar program güncellesin diye çamaşır makinasını çalıştırmak zorunda kalmaz..

2.cisi proje üretmek kolaydır.Proje neki ya al ben sana üreteyim..Bu yazdıklarımı düşüncem bilgisayar algılayacak yazacak.. Ben havada uçan gemi yapacam..Ben dünyayı kurtaracam.. Projeyi bilmek var.Yapısını düşünmek var.Proje üretmek var..Bu iş öyle olmaz.
Yani projeyi düşündüm ama yapamamadım param yoktu olmaz.

3. cüsü çamaşır makinasını otomatik çalıştırmak için senin bilgisayardaki programı çalıştırmana gerek yok.10 ytl alacağın uzaktan kumandalı priz ile çamaşır makinasının anahtarını iptal etmen. senin oturduğun yerden çamaşır makinasını kumanda ile açman demektir.Bunun için özel birşeye gerek yok üretmeye. Zaten çamaşırı ben koyup kapısını kapattıktan sonra onun düğmesinede basarım..Önemli olan düğme değil.Düğme neymiş.10 ytl alacağın otomatik ayarlı priz ile ben onu saat gece 3 te otomatik çalıştırırım.. Ama zaten bunu ben bildiğim gibi yaptılar.Yapılmayan şeyler düşünün..

Proje yapmadan önce projeyi bir araştırır aynısı yapılmışmı yapılmamış mı diye..