sou1985 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
phoenix arkdasım belırlı kişilere sorarak benim nerde hangı fırmada çalıştıgımı ogrenebılırsın hea bunuda yapamıcak kapasıtedeysen GODE ------ Gerçek Hayal Ürünleri bunun dışında Doğa Koleji nin bilişim kadrosu. Doğa Koleji son çalıştıgım fırmayı yazmaya gerek yok benı tanıyanlar o fırmayıda bılır. gecmısımdekı bu fırmalarda yeterlıdır. ispatlamamıs gıbı laflar kullanmana gerek yok cunku benım ispatlamamı gerektırcek bısey yok ve artık algılıyamadıgın seyler olduğunu görüyorum anladığım kadarıyla bu sende kalıtsal sana laf anlatmaya çalışmıcam. sen ılk once kurumsal bır fırmada çalışıp oranın çalışma sıstemını gör ondan sonra bol keseden salla bu işi yapan fırmalar var dıosun dogrudur vardır insanların acizliğinden faydalanabılcek her sektorde tabıkıde olcaktır. sonuçta talep varsa şirketlerde olcaktır tekrar soyluorum bu forumdaki optimizasyon bolumundeki yapılan seo konuşmaları seo taktıklerı çok çok çok abartılıyor gozunuzde buyuttugunuz gıbı degıl.

tabı talep varsa sömürcek fırmalarda olcaktır sömürülmek isteyen bu yolda taklalar atmaya devam etsın.

kimsenın işine karısmıorum sadece acıorum bır cok kısıye bu yonde

dediğim gibi herkese kendi sektöründe başarılar dilerim neyin ne olduğu belli phoenix arkadaşım bana laf etmeden once özelliklede çalıştıgım fırmalar ve ispat konusunda 10 kere düşün

haydi bakalım bu konu herkeste bır soru işareti bırakmıştır umarım
Konu elbette ki kimsede soru isareti birakmadi cunku henuz mahsere kadar verdigim surenin sonuna gelmedik, sonuna getirmenin bir yolu daha sana onceki mesajlarimdan birinde verdigim gorevde sakli. Yapabiliyorsan tasariminla, buyur gorelim.

Yoksa hala susmuyorsan ben sana ne diyeyim, Allah'a havale ediyorum.

Bu ortamda bu sozlere pek kulak asacak kimse oldugunu sanmam, varsa da onlara da ayni gorevi vermeyi kendime bir borc bilirim.

Algida sorun konusuna gelince sevgili arkadasim, sana verdigim goreve basladiginda algilamakta cok gucluk cekecegin konular olacak. Sadece kodlama hedesiyle bu cark donmuyor. Senin dediginin olmasi icin herkesin sadece kodlamayla optimizasyon calismasi yapmasi gerek.

Utopyani ruyanda gormen dilegiyle, umarim gorevini algilamissindir hala ispatlanmamis tasarimci.