evet nokta ve virgulden bi haber yaşıyorum hatta farkındaysn turkce karakterlerıde yazmıorum benım kendini kurnaz zanneden phoenix arkadasim bunlardan önce tabı bıde okudugunu anlama var ki bu insanın hayatını etkileyen bir noktadır sukurler olsun bunda bır sorunum yk ama senın gıbı hala su kelımeyı vercem dıyen arkadasların bu yonde sorunları oldugunu dusunuyorum bır an once bunu duzeltmenı dılerım cunku bılıyorsunkı hayatımız algıladıgımız kadardır ve algımız ne kadar dusukse hayatımızda okadar tek yonlu olur bır arkadas tavsıyesı benden bu sana
bunun dısında
site içi site dışı bunların yeterlılıgını gayet ıyı bılıorum şuanda turkıyenın en sağlam kurumsal web yazılım fırmalarından bırınde calısıorum ve burda herseyı sıte yaparken yaparız ve asla google gormcek gıbı bır endısemız olmaz cunku dogruları yaptın mı google sevecektır zaten. artık taş atmayı bırakıp doğruları gormenızı dılerım lütfen herkes at gözlüklerini çıkarsın ne yaptıgına baksın
seo yapalım derken herseyı alt ust edıosunuz baskalarının fıkırlerını korumaktansa fıkır uretın gercektne dogrunun ne oldgunuu sorgulayın.
delinin biri aaa bunun adı seo olsun dedi herkes at gozlugunu takıp peşinden koştu ne seosu ya standartları yapmak bile ınanılmaz doga ustu bısey omuş
herkese seolu yaşantısında başarılar
Kurnazlikla isim olmaz benim en saglam kurumsal web yazilim firmalarindan birinde calistigini henuz ispatlamamis ama bol keseden salladigini dusundugum arkadasim.
Sen oturup arastirma yapmadan evvel boyle futursuz ve ahlaksiz konusmaya devam edebiliyorsun onca uyardigim ve inatla "siz" olarak hitap ettigim halde.
Oncelikle sana sunu soyleyeyim, uc salto da atsan dunya uzun atlama rekoru da kirsan SEO bir uzmanlik alani konumundadir. Bu is icin kurulmus birden fazla sirket var, sen bu sekilde anlamsiz manasiz konusarak o sirketleri baltalamaya calissan da tabi boyle ciliz konusmalarla amacina vakif olamazsin.
Sana bir de arastirma odevi vereyim ben, bu defa ciddi ciddi ac oku site ici optimizasyon ve site disi optimizasyon faktorlerini. Site ici optimizasyon faktorlerinden birinin w3 standardi oldugunu gor ve sen sadece isin bu kismini yapmis oldugunun farkina varip biraz yamul.
Orayi burayi karistirmak dedigin sey senin yaptigin sayfa ici faktorlerinin ustune dis faktorler eklemektir. Hatta bazisi bunu hile olarak yapar, bazisi durust olarak.
Simdi sana mahsere kadar verdigim sureyi iyice kullan, uzerine optimizasyonu iyice arastir.
Yok diyorsan ki bu SEO sirketleri bizim isleri oldurdu, eskiden SEO mu vardi falan diye, o halde bir cay bahcesinde bastonunla otur.
Burda da bir daha kimsenin isine karisma.