What are Premium-Points?
Upload your files in your
Premium-Zone, and you will get points for downloads of your files. You can then convert your collected points to free premium-accounts. (Check "Convert points" in your premium-zone.) You can also extend your own premium-account for free. You will get one point per download if the downloader is a free-user AND your file is bigger than 1 MB AND the downloader has generated less than 5 points in the last three hours. This rules have been introduced to protect us from abuse.
hocam ilk çıktığından beri kullanıyorum ben rapid i , 6 tane acc.em var... orada yazanı belkide en çok ben okuyanlardan birisiyim , ama yazanla uyguladığı bir değil.
hesabımın bir tanesini sırf bunu test etmek için almıştım ve hiç sonuca varamadım..
tecrübeme dayanarak diyebilirimki , bir kesinlik yok bu puan olayında...
edit : eğer açığı (belkide bilerek bu şekilde yaptılar) kapatmazlarsa arkadaşlarla paylaşayım demin farkına vardım ,
senaryo :
rapidshare.de de 123456 numaralı hesabınızda 6x.xxx puanınız var diyelim
.com için yeni hesabı oluşturduğunuzda o hesabınızada aynı 6x.xxx puanınız aktarılıyor
fakat .de den silinmiyor, yani toplamda 12x.xxx puanınız oluyor..
.de deki 123456 nolu hesabınızdan bir kişiye acc. sattığınızı varsayarsak , .de deki puanınız 5x.xxx e inerken , .com daki puanınız olduğu yerde yani 6x.xxx de duruyor.
sonuç olarak puanınızı yükseltip o şekilde .com a geçerseniz sizin yararınıza olacaktır ( tabi bu yazdıklarım şu an için geçerli , yarın ne olur bilemem )