tamam arkadaşım ama ben burdan sana isteklerimi arz edeyim geçen gün fazla yazamamıştım..
1) ben mybb den fazla anlamam ilgilenecek fazla zamanımda yok yani bu yüzden tasarım işleriyle ilgilenecek ve gerektiğinde müdehala edebileceksiniz..
2)site şuanda çok güzel durumda 4.500 üye falan var çok güzelde gidiyor isterseniz takip edin bu yüzden tasarımı çok güzel olmalı..
3) tasarımcı sadece tasarımı yapıp gitmeyecek gerektiğinde müdehala edecek siteyle ilgilenecek yani..
4)tasarım konusunda istediklerim portal ( html) giriş (index) logo mybb 1.2.14 3 geçilecek ve yeni bir tema ayarlanacak temaya modlar kurulacak yani çok iş var..
5)siz bunu hizmet olarak görmeyin site sizin gibi birşey olacak yani sizde sitede görevli ( admin) olacaksınız ve gereken herşeyi yapabilecek siteye müdehala edebileceksiniz..
6) bunu yapacak kişinin tsubasadan azda olsa anlaması gerek çünkü sonuçta site tsubasa sitesi
7) photoshoptan anlamalı tabiki
8)sitedeki açıkları kapatabilecek (gerekirse)
yani bir nevi sitenin ortağı olacak.. bunun için para veremem malesef öğrenciyiz maddi durumumuzda okadar iyi değil ama illa isterse elimden geldiğince ayarlamaya çalışırım..
siteyle ilgilenecek hergün olmasada vakit buldukça girecek..
lütfen bu özellikleri olan arkadaşlar irtibata geçsin bu arkadaşla çok güzel şeyler yapabileceğimize inanıyorum..