sou1985 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
diorum ya bir çoğunuzun okudugunu doğru yorumlama yeteneği biraz zayıf sanırım türkçen kötü ve mecazı anlam terımlerıylede aran yok... takla atmak derken benım demek istediğimi zaten anlıyan kişiler şu konudaki çıkan özetide anlar ister takla at ister attır nasıl istiosan öyle yaşa şurda gerçekten bu işlerin altyapısını almış insanlar (web bilgisi yeterli olan) bunu zaten yapabilcektir uzmanlık olayı seo danışmanı olayı bu konuda bılgı sahıbı olmayan arkdaşlara yadrımdan baska bısey degıldı hatta bu kişinini gözünü boyamaya sömürmeye bile gidebilir
Zayif, takla vs. gibi benim mecazini anlamam ve bunu yine size kullanmam, ancak size ayni kelimeleri ayni anlamlariyla geri kullanmama ragmen sizin benim kullandigim bu kelimeleri mecaz olarak algilamamaniz, sizin bazi konularda zayif oldugunuzu gormeme sebebiyet verdi. Yoksa siz ister mecazinizla amutda kalkin, isterseniz gobeginiz ustunde yuruyun umrumda olmaz.

Son sozum, tasarimla lazer epilasyon kelimesinde ilk 10 sayfaya geliniz. Size aciktan mahser gunune kadar da sure veriyorum.

Sureniz baslamistir, kolay gelsin.