arkadaslart bu arkadasa icerik ekleme isi verdim ingilizce olacak dedim kabul ediyormusun dedim tamam dedi extra ucret istedi ingilizce diye onuda odedim $paypalle hemen odeme yaptim kendisine 2-3 gune biter dedi 850 konu ekliyecekti 3 gun bekledim email attim cevap vermedi,msn de beni gorunce gitti simdi buraya mesaj yazinca msn'e mesaj yazmis paranizi iade edicem ama param yok 1-2 hafta surer demis ben parami odedim simdide iadesini istiyorum madem yapamiyacaktin niye kabul ettin parayi hemen verdim sende simdi hemen odemen lazim .Arkadaslar hep boyleleri benimi buluyor yoksa hepsimi boyle anlayamadim bundan sonra isini yapmiyana para yok ilk once is sonra para kaziklana kaziklana biktim artik .Ypamayacaksaniz isi niye kabul ediyorsunuz anlamiyorum .herkese iyigunler ve bol sanslar
asagida paypal bilgileri var bazen odedigimede inanmiyor forumdakiler onuda ekliyeyimde bu sefer bari suc gene bana kalmasin
Sent to:
Email:
cutler258@gmail.com
--------------------------------------------------------------------------------
Amount sent:
-$55.00 AUD
Fee:
$0.00 AUD
Total:
-$55.00 AUD
--------------------------------------------------------------------------------
Date:
13 Sep. 2008
Time:
23:35:29 AEST
Status:
Completed