Ne yazıkki doğuda yaşayan kürt kökenli gençlerin beyni yıkanmaya çalışılmaktadır. Ve başarılıda oluyorlar üniversite mezunu öğrenciler bile daga çıkar oldu.
Ve bizler Türkiye vatandaşları her geçen gün milliyetçilik ilkesinden uzaklaştırılmaya çalışıyoruz. Bunun en basit örnegi bu konuyu okuyan 40 üyenin bir tanesi çıkıpda konuya mesaj yazıp ülkesini savunma zahmetinde bulunmamış.
İnternet ortamında pkk terör örgütünün en büyük propagandası yalan yönleriyle anlatan, gençleri zehirleyen site adresini veriyorum; ne-nerede.com bu siteye nette gezerken rastladım.Siteyi 2 hafta boyunca takip ettim. Sitenin kurucuları belliki pkklı. Çünkü sesli sohbet kısmında siyaset bölümü var ve o bölüm baya hit almakla birlikte yöneticlerin hepsi pkk yandaşı olup sürekli pkk terör örgütünün çalışmalarından ve amaçlarından bahsedilip gençlerin beyni yıkanmaktadır.Sitenin ciddi anlamda hiti var ve sitenin içerisinde pkk yandaşları hatta ve hatta bu siteye pkk nın önde gelen isimleri gelip propaganda yapmaktadır. Bir çok kez yazılarına ve sesli görüşlerine karşı geldigimde beni banladılar. Her seferinde farklı ip adresleri ile girip siteyi takip etmeye çalıştım. Duyduklarım karşısında sinir krizleri geçiriyorum kos koca bir yalanı gerçek gibi anlatıp onca gencin o sitede beyni yıkanmaktadır. Şimdi buradan botnetçi arkadaşlara sesleniyorum ülkenizi ne kadar çok seviyorsunuz? Neden Türk kardeşlerinizin sitelerine saldırmayı bırakıp bu tür sitelere saldırmıyorsunuz? Bu siteyi ücret karşılıgında kapatacak olan botnetci varsa onada razıyım pm atsın yeterli...