Bence bu "hesabin calinti olup olmadigi" 'ni kanitlamiyor,sadece hesap sizde oldugunu..
hesabi nasil calinti olup olmadigini kanitlarim?
- Mesela PayPal ile aldiysaniz, Paypal Transaction-ID den bir screenshot koyabilirsiniz..
sadece yardimci olmak icin yazdim arkadasim,yanlis anlama lütfen..
kolay gelsin
1. O hesap Collector's Zone hesabı yani yüklediğim dosyalar indirildikçe kazandığım puanlarla oluşan bir hesap, sizin rapidden anlamadığınız burda anlaşılıyo, collector zone hesabı screenshots gönderiyom, siz hesabın paypalla alındığından vs. bahsediyosunuz
2. Resimde 1252 det dosya yüklendiğini 24.584 GB boyutu olduğunu filn yazıyo ve asıl önemli olan şey
RapidPoints: 112223
Başka bişey demeye gerek yok sanırım ...
tek tek satsanız sizin için daha kolay olur aslında.toplu şekilde pek almayı düşünen olmaz.
Bu şekil satmamın sebebi puanı hediye için kullanmak isteyen olabileceğini düşündüğümden, bu puanı toplamak pek kolay değildi o yüzden hediye için değerlendirilmesi bence daha bi güzel, tek tek sattığım 2 collector zone hesabım daha var, biri 45000 lerde biri 18000 onları premium satışları için kullanıyorum, bu hesabı 1 ay kadardır ellememiştim baktım bide hediye veriyomuş dedim biriksin bari bi işe yarasın ...