resimuploadda aynısını yaptı.
o kadar resim upload ettik.
hepsi uçtu.
bu türk siteleri hiç güven vermiyor
sevgili musty neden konuyu takip etmeden yorumda bulunuyorsun onu ben anlamiyorum,ben cokda hevesli degildim sitemi kapatip satmayi,5-6 bin kaliteli hit olmustu,ancak kizmiyorum tabi herkez istedigi gibi elestrilerde bulunabilirler,bu isin icine girmeden öyle havadan karadan atmak kolay,girin bakalim bi images upload olur files upload olur girin bakalim bu isin icinede gercek yüzü neymis görün.
Heee bide su var,ben her ay bir upload sitesi acip kapatmiyorumki,benim ilk ve son upload sitemdi.
Lütfen kötü bir yere cekmeden önce konulari benim yazdiklarimi iyi okuyunuz.Konun anlamsiz yere uzamasina bir anlam veremiyorum,Hemenpaylas.com kapandi ve milyonlarca dosya silindi,bunada birsey diyebilecekmisiniz bakalim(artniyet arayanlar)
Aytug a ben karsiliksiz sponsor olabilecegimi,yani ne link ne banner nede baska birsey istemiyorum ondan,bunlari belirttim,bir daha sizinle is yapmam demis,sizinle diyince baya bir havalara girdim

bizimle haa,siz dedigi benim,benim ne hosting firmam var nede baska bir seyim,ayrica bunun altini cizeyim:
Aytug un dedigi gibi biz onunla is yapmadik,kendi kendine gelin güvey olmak denir buna,bir upload sitesi var yüklemis resimlerini sartlar geregide kapatilmis site.Bu kadardir bu konu,konuyu iyi kavrayan anlayisli arkadaslara tesekkür ederim,benim icin konu burada kapanmistir.
saygilarimla.