Dogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şükür ki Deniz Feneri ya da benzeri bir kuruluş değiliz. Biz r10 üyeleriyiz ve bu tür yardımlara katkıda bulunduğumuz için çok mutluyuz.
Bizler bir dernek kurarak zengin olma ümidi taşıyan insanlarda değiliz. Bence çok güzel bir yardım kampanyası olacak.
Ben Muş-Varto'da görev yapıyorum burada istemediğin kadar köy okulu müdürü arkadaşım var. Ayrıca tanıdık kırtasiyeciler aracılığı ilede kırtasiye araç-gereçlerini %25 indirimli alabiliyorum. Yani baya hesaplı oluyor. Tabi uzak bir yerdeyiz batıya eğer buraya yardım gelirse ve gelmeyi düşünürseniz misafirim olursunuz. Tabi bu konular konuşulur yardım olsunda ihtiyacı hangi okula olursa olsun benim düşüncem.
Ben çok olmasada 50 YTL havale geçtim işbankası hesabına. Belirtmemi söylediğiniz için yazıyorum. Umarım çok yardım toplanır
değerli hocam alınmanıza gerek yok bence değilmi? Ben Muş'uda gördüm Bitlis Tatvan'da yaşadımda herhangi bir ithamda bulunmadım sadece sordum.Burası İstanbul Kırtasiye vs. ürünleri daha ucuza temin edebilirsiniz en azından Muş tan daha ucuza gelir unutmayın bende r10 üyesiyim bu insanlara bir ayrıcakık vermiyor.Fikir güzel bende zamanında öğretmen gelmeyen kitap gelmeyen okulda okudum bunun anlamını çoookk iyi bilirim.Sizlere kolay gelsin