Doğan Üstâd Teşekkür Ederim Alâkanıza. Büyük Şehirler ve Batı, Güney Olmayacak.
Daha Ziyade Kırsal Kesimleri Hedefliyoruz Açıkcası...
Okul Konusunda İse Kasaba, Nahiye Değil de; Köy Okulu Olarak Varsa Bildiğiniz Yerler Söyleyin Lütfen.
Ve Hesaba Havale Geçtiğinizi Söylemişsiniz. Rica Ediyorum Rakamı Burada Belirtin. Sizin Adınıza Ben Belirtmek İstemiyorum Çünkü.
Hesaplar Kişisel Olduğu İçin Kimin Ne Kadar ve Ne Amaçla Yolladığını Bâzen Kestiremeyebiliyorum ve Ben Burada Toparlanan Paranın 1 Kuruşunun Bile Boğazımdan Geçmesini İstemem.
Tekrar Rica Ediyorum Rakamı Belirtiniz. İlginiz İçinde Ayrıca Teşekkür Ederim.
asıl sormak istediğim bir soru var hangi kurum yada kuruluş adına yada hangi yetki ile yada hangi dernek adına bu yardım yapılıyor.Yasal olmayan yollardan yapılan bağışlar ne kadar doğru acaba evet ücretler çok fazla değil ama yıllarca destek verdiğimiz deniz feneri gibi bir dernek bile bugün milyonlarca euroyu yutmuş.Yardım edelimde kime ne ettiğimizi bilelim hocam zira seni ben katilsana sitenden hatırlıyorum eğer site el değiştirmedi ise Cannavaro diye birde arkadaşınız vardı Adıda Cumhur yanlış hatırlamıyorum değilmi.r10 yöneticileri bence dikkat etmeli bu tür konularda bağış sadece devletin yetkili kurumlarından alınan izin ile yapılır bu sorularıma yanıt alabilirsem elimden gelen herşeyi yapıcam Ankara'da öğretmen olan ablam ilede konuşucam eniştemlede neler yapabiliriz.
Size Gelince; Herhangi Bir Kurum, Kuruluş vs Söz Konusu Değil. Yalnızca Biraz Güvenden İbâret. Rica Ederim Yanlış Anlaşılmasın... Bu Bir Savunma Mekanizması Değil. Sizi de Düşüncenizden Ötürü Asla Suçlayamam.
Ama İlk Mesajlardan itibâren Belirtildi Çünkü Bunun Kurum Yada Kuruluş Adına Olmadığı.
Kaldı ki Milyarlar Toplansa N'olur ? Şükürler Olsun Kendimizi, Adımızı Şanımızı Milyarlara Değişmeyiz. Forum içerisinde Evimi, İş Yerimi vs Bilen O Kadar Çok Arkadaş Var. Bir Sorun Çıkmayacağını Sadece Kişisel Olarak Taahhüt Edebilirim...
Hepsi Bundan ibaret.