Uğura durumu en kısa sürede ileteceğim. Uzlaşmacı olalım arkadaşlar. Kavga çıkarıp,sorun yaratarak kimsenin eline birşey geçmez. Daha çok sorunları büyütürsünüz,elinize geçen tek şey tatmin olmuş bir ego olacaktır.
backdoor uğur akara şu an ulaşabiliyormusun peki.benim vpsye hala girilmiyor.eğer ulaşıyorsan ona sor neden girlmiyormuş.yoksa farklı bir konu daha açmak zorunda kalıcam.sıkıldım bundan
Dostum beni tanımıyor olabilirsin. İstersem 400 dolar verir netdirektten en kral sunucuyu alırım veya rapidswitchten 1gbps hat çektiririm. Rabbime Çok şükür maddi altyapım var. Para ile insan satmam. Ama Uğur gerçekten iyi niyetli ve başına gelen olaylar,kendi kontrolünde olmayan şeylerdi. Herşey yoluna girdi. Umarım bundan sonra sıkıntı yaşanmaz.
Yiğit, Aksunucu sana sponsor oldu diye gelip bu kadar savunman bence bir anlam taşımıyor.
Bu kadar insanı mağdur eden bir kişiyi savunmak sana + değil - kazandırır bunu unutma.