MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten cahilsin,üzgünüm ama yüzüne vurmak zorunda kaldım en sonunda Bilmezsin bu ayıp değildir ama doğruyu öğrenmene rağmen hala yanlışta ısrar ediyorsan işte o zaman cahilsin.
Dil bir araçtır,önce bunu öğreniceksin Yazık gerçekten bunca yıl sana emek veripte,emekleri boşa çıkanlara,neyse arada çıkıyor böyleler deyip önlerine bakıyorlardır artık
Gülüyorum,ediyorum vs saçmasapan yazacağına,1 kez fikrin olsun,1 kez söyleyecek bişeyin,1 kez cümle kur sadece 1 kez Yapabiliyormusun merak ediyorum,bu hayatta insanlara saçmasapan muhalefet edip dikkat çekmeye çalışmaktan başka sana öğretilen bir şey oldumu ?
Kürtçe nin bir dil olup olmadığı konusunu geçiyorum artık,çünkü sen dil nedir onu bilmiyorsun bir de Kürtçe nin muhabbetini yapayım seninle.
Ama kıçınıda yırtsan,duvarlara kafada atsan Kürtçe --Google ve Wikipedia'nın da kabul ettiği gibi-- bir dil,bir lisan
Hadi şimdi top oynamaya,arkadaşlarının yanına.
komik çocuk seni, attığın bütün postlarla aynı uslüpla,aynı kelimelerle cevap vermişsin.Kelime dağarcığın bu kadar galiba.
Konuyada gelirsek Bir dilin, dil olarak nitelenebilmesi için dilsel yeterlilikleri barındırması gerekiyor.Bu yaşa gelip hala bunu öğrenemediysen senin ayıbın,zaten uslübundanda bişey bilmediğin belli oluyor )