Konu başlığı "piyasa öldümü".. Benim şahsi fikrim piyasayı canlandıracak olan şey yatırımlar. Konudan çıktığım falan yok. Piyasa ve yapılacak yatırımları konuşuyoruz şuan. "Kurumsallaşmayı başarmış, kendini günün şartlarına uydurabilen, kalitesinden ve hizmetinden ödün vermeyen her firma emeklerinin karşılığını mutlaka alacaktır." dediniz. Buna karşılık olarak size bu soruyu sordum. Lafı söylemek için söylerseniz, bu şekilde verecek cevap bulamazsınız.

Konuyu açan arkadaşa ayıp etmemek için daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu sektörde başarılar dilerim size...
Sizinle kesinlikle başlık altında tartışmak gibi bir düşüncemiz yok ancak emin olunki laf söylemek için buraya hiç bir şey yazmayız, geçmiş mesajlarımızı okursanız bu başlık altındaki zaten orada söylemek istediğimizi anlarsınız.
Dikkat ettiyseniz örnek gösterdiğiniz mesajda "
Kısaca başlıkta anlatmak istediklerimin toplamı şudur;" diye bir cümlede geçmekte, lütfen işinize gelmeyen cümlelerinde anlamını idrak ederek başlıkta bundan önce -başlığın ilk sayfasından bu sayfaya dek- yazdığımız mesajları okuyup inceleyiniz, emin olun kurumsallıktan da bahsettik kaliteden de şartlardan da.
Başarılı olduğumuz konusunda henüz bir şüphemiz yok, iyi çalışmalar dilerim.