ilk sorun; etiket zaten tek kelimeden oluşur onun için orda parçalama yapıyor, sen yok komple başlık etiket olsun diyorsa zaten yeni eklenen oyunlar var, o şekilde uygulayınca seo'ya katkısı olacağını düşünmüyorum.
niye derse: etiket/akil-oyunlari.html diye tag oldu diyelim bu şekilde tek konu çekecek, pek fazla yararı olacağını sanmıyorum ama yinede denemek lazım.
etiket/akil.html olunca akil geçecen bir kaç içerik çekecektir o sayfada içerik olacak etiketin önemide artacak bu durumda.
Şu kodlarlar son eklenenleri çekersin.
function displaytags() {
//rasgele etiket çeker
$result = mysql_query("SELECT title, fileid, timesplayed FROM files WHERE status = '1' ORDER BY DESC LIMIT 0,10");
//Son eklenenleri Çeker başında / işareti kaldırınız ve yukarıdakine ilk satıra 2 tane / ekleyiniz.
//$result = mysql_query("SELECT title, fileid, timesplayed FROM files WHERE status = '1' ORDER BY DESC LIMIT 0,10");
if (mysql_num_rows($result)) {
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
$karakter=array ("","!","^","'","%","&","[","]","(",")","?","=","*",",",".","~","%","#","@","ç","Ç","ş","Ş","ğ","Ğ","ü","Ü","İ","ı","ö","Ö","ı","Å?","ü","ç","ö","Ä?","ÅŸ","Ç","İ","ÄŸ","Å?","Ö","Ü","ı","Å?","ç","ö","Ä?","ÅŸ","Ç","İ","ÄŸ","Å?","Ö","Ü","ü","ÄŸ","@",";","~","=");
$karakter2=array("-","","","","","","","","","","","","","","","","","","","c","C","s","S","g","G","u","U","i","i","o","O","i","s","u","c","o","g","s","C","i","g","S","O","U","i","s","c","o","g","s","C","i","g","S","o","U","u","g","","","","-");
$tagtitle = str_replace($karakter,$karakter2,$row['title']);
?>
<a href="<?=$siteurl?>/etiket/<?=$tagtitle?>.html"><?=$tagtitle?></a>
<?php
}
} else {
echo "Dosya Yok";
}
}bu o konuda verdiğin ilk bölümdeki kodlar anlatımı yine ordakine göre yaparsın.
Aranan kelimede tam olarak dediğini anlamadım, kısmen bir kısmını anladım.
Bende bildiğim şekilde anlatayım,
onarcade search bölümü var, oradan bir iki kod ile arananlar kayıt edilir.
sonra bu kod gibi arananları tek kelime olacak şekilde tag olarak listelenir.